Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> wazna propozycja, zastanwcie sie nad tym admini

maksymalny
post 14 Dec 2007, 14:58
Post #1

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 2,120
Reputacja: 3 pkt3 pkt

Bylem juz na wielu forach i juz po prostu rzygac mi sie chcialo, bo jedyne co sie na nich dzialo to banda dzieciakow jarała się swoimi sygnaturkami i userbarami, moja opinia jest taka - to nie jest grafika, to zabawa dla dzieciakow z podstawowki czy gimnazjum zeby troche oswoic sie z photoshopem czy inna aplikacja.

Gdy trafilem na grafikarto, od razu poczulem ze tu jest inaczej, bardzo mnie to cieszy, ale mam tez dwie propozycje:

. Usuncie SOTW - to dziecinada, niech sobie świstają sygnaturkami na innych forach
. Sygnaturki nie powinny byćdawana w galerii uztkownika, to nie jest sztuka, a to chyba forum o sztuce prawda? (grafikARTo)

Te forum jest na bardzo dobrej drodze byc stac sie numerem 1 w Polsce w swojej dziedzinie, nie zaprzepasccie tego, profesjonalizm przede wszystkim smile.gif

pozdro

Marcin
Go to the top of the page

+Quote Post

anr
post 14 Dec 2007, 15:45
Post #2

Grupa: Admin
Nr użytkownika: 130
Reputacja: 91 pkt91 pkt

SOTW od dawna nie jest organizowany, frekwencja ludzi biorących udział ledwo trzymała się wymaganego minimum. Dlatego też został chwilowo konkurs zatrzymany, grafikarto nigdy nie wyznawało sygnaturek, userbarów, avatarów i innych minis** za rodzaj sztuki i wykazania się umiejętnościami.
Wiele propozycji na nowe działy związane właśnie z małymi pracami było odrzucane.
Lecz jak wiadomo, na forum najważniejsi są użytkownicy to dzięki nim forum tak na prawdę istnieje, swojego czasu wiele osób interesowało się jedynie sygnaturami i w myśli o ludziach, którzy też muszą mieć jakiś swój kąt na naszym forum zostały organizowane SOTWy.
Co do galerii, nie możemy zabronić wystawiać użytkownikom sygnatur, są to jednak prace. Nie ważne jakie, bo jakie by nie były to jednak jest to " grafika komputerowa ", a przecież forum tej tematyki się trzyma.
Jeśli chcemy mieć użytkowników nie ograniczajmy ich totalnie.
Racją jest to iż popieram Twoje zdanie w 95%, jedynie te 5% pozostawię w kwestii galerii, niech sobie wystawiają te prace smile.gif nie każdy przecież musi ich oceniać ?
Sama praca świadczy o tym na jakim poziomie jest ich właściciel, a nie jakie jest forum i reszta ludzi je tworzących tak ?
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

- Wersja Lo-Fi Aktualny czas: February 10 12 - 09:16
IPB developed by: eXtremepixels
- - - -