Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> pixel

pixel
post 2 Jul 2009, 06:26
Post #1

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 4,101
Reputacja: BrakBrak

Cześć, nigdy nie wiem co mam napisać w takim dziale. Nie mniej jednak, postaram się opowiedzieć coś o sobie.

Mam na imię Rafał, posługuję się nickiem "pixel" od dłuższego momentu. Pracuję w firmie, która tworzy soft pod Windows, głównie dla firm (tj. CRM, Handel, Faktura, Magazyn) itp.
Moje stanowisko to grafik i programista aplikacji webowych, tworzę aplikację w języku PHP, SQL, jestem także projektantem stron WWW.
Grafiką zajmuję się kilka lat, znam Photoshopa od pierwszych wersji, pamiętam jak wyglądał i jak się tworzyło kiedyś, dzisiejsze narzędzia dają wszystko. Zarobek, satysfakcję, doświadczenie itd.
W wolnych chwilach programuję w C++, oraz tworzę aplikacje internetowe, tj. sklepy, zarządzanie ludźmi, komunikacja (crm), pakiet biurowy, cms itp., wszystko to po to, gdyż zakładam właśnie własną działalność.

Moje hobby jest zwariowane, gdyż jest to BASE Jumping, czyli skoki ze spadochronem, lubię sobie postrzelać ze znajomymi (Paint Ball) ale bardziej kręci mnie Air Soft Gun. Jeżdżę też na bmxie, aby uwolnić się od komputera po pracy. Nie jestem informatykiem ani nie skończyłem szkoły w kierunku programowania etc. Jestem samoukiem, mieszkającym w Poznaniu.

Na forum szukam pomocy dla siebie w kierunku kodowania stron, bo jakoś nie miałem czasu aby się za to zabrać (jakoś specjalnie!), będę chciał też pomóc w miarę możliwości i poprowadzić młodszych kolegów w Internet, marketing i sposób prezentowania swojej marki w Sieci.

Sądzę że to na tyle, wszelkie pytania śmiało kierować w temacie bądź via PW.
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

- Wersja Lo-Fi Aktualny czas: February 9 12 - 02:05
IPB developed by: eXtremepixels
- - - -