CYTAT
e takie jakby ramki nad CALENDAR, EVENTS, DONATE - jeżeli tak to respect
Panie, to wszystko są stylowe elementy pobrane centralnie z gry

Strona jest tematycznie związana z grą więc i elementami winna się też kojarzyć natychmiastowo. Jeśli chodzi o Panel logowania to się tutaj trochę pochwalę, postać jest z gry też, ale łapki i tabliczkę dorabiałem sam. o. ;P
CYTAT
Dla mnie jednak za ciężki stylowo
Owszem ciężki, dużo grafiki, lecz robiąc szablony do gier - szczególnie tematycznie, zawsze są ciężkie, swoją drogą headery to MuWeb są zawsze we flashu, więc strona się załaduje pięknie jako xml dostępna do przeglądania a Header się wczyta po kilku sekundach

Osobiście do pracy mogę dodać iż siedziałem na niej stosunkowo za długo i zadowolony nie jestem, gdyż sprzęt na jakim pracuję jest totalnie już zużyty i nie idzie wytrzymać przy większej ilości layerów.
Jak bym chciał jeszcze pobawić się w szczegóły elementów graficznych na stronie to pewnie by mi co chwila walił reset z przegrzania.
Do momentu nie sprawienia sobie nowego kompa, prace będą jakie są - przeciętne.
Popieram zdanie Lunsila który skomentował pracę na DA, jest średnia

Lecz z finansami jest różnie, niby zarabiasz, ale kasa się rozchodzi na prawo i lewo jakieś wydatki, teraz kolejne ze szkołą związane się szykują w B.stoku itd. Liczę na pomoc rodziców, którzy przestali we mnie łożyć w gimnazjum. Życie.