Chciałbym poprosić Was wszystkich o pomoc. Chciałbym, żeby forum w nowym roku grafikarto odmienione - nie chodzi o wygląd, tylko o jakieś ciekawe akcje, konkursy czy może inne rzeczy.
Jeśli macie pomysły to piszcie tutaj. Kompletne pomysły lub zalążki pomysłów - wszystko się może przydać. Nie muszą to być pomysły dotyczące samego forum - jeśli macie pomysł na jakiś ciekawy serwis też o tym napiszcie.
Proszę tylko o to, żeby tu pojawiały się tylko pomysły, a nie dysksuje.
Najciekawsze pomysły mogą liczyć na realizację na grafikarto.pl. Na autorów też czekają niespodzianki.
Ktoś robi szkielet strony - czyli załóżmy samo menu albo top. Zostaje dodany plik .psd, który każdy może ściągnąć. Konkurs polega na tym, żeby tę stronę wykończyć. No i zwycięzcą zostaje ten, kto według userów wykończy najlepiej.
Nie ograniczajmy tego forum tylko do WebDesignu ... Potrzebujemy propozycji od innych osób dla których WD jest w ogóle nie przyjemny i chcą by coś wprowadzić dla nich.
Moim skromnym zdaniem dobrym pomysłem był konkurs na najlepszy Tutorial, przynajmniej trochę ich przybędzie.
Za granicą zorganizowano konkurs. Ludzie dostali jeden styl zupełnie okrojony, tylko podane pliki *.php i musieli napisać kod *.css tak, aby strona była jak najlepsza
Jedno urozmaicenie, które może zadowolić użytkowników :
Właśnie ruszyła Pierwsza Edycja WORMS. Projekt nosi nazwę - 666x666 pxl. Zapraszam na zapoznanie się z : REGULAMINEM Dyskusje na temat worms znajdziecie : TUTAJ w dziale konkursowym WORMS. Następnie wykonujecie kroki z regulaminu i zapraszam po tym na STRONĘ WORMS ! Życzę miłej zabawy
Ja bym popracował na dopracowaniem (fajnie to brzmi) forum fotograficznego. Ponieważ nie znalazłem jeszcze dobrego ładnego, z miłą administracją. Żaby tam było wiecej o artystycznej fotografii niż o sprzęcie, tak jak to jest na canon board.