Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

14 Stron V   1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Zlot Forumowy

palmiak
post 21 Apr 2007, 17:05
Post #1

Grupa: Root Admin
Nr użytkownika: 1
Reputacja: 73 pkt73 pkt

Temat kiedyś był już poruszany, a że wakacje coraz bliżej to myslę, że warto coś ustalić.

Moja propozycja to:
3-dniowy zlot graficzno-webmastersko-integracyjny w Łodzi (prawdopodobnie w sierpniu)

Każdy dzień by miał swój motyw przewodni:
dzień pierwszy to zlocik Wordpressowców + pierwszy dzień integracji
dzień drugi by był pod znakiem graficzno/fotograficznym. Po ciężku dniu integracji ciąg dalszy
dzień trzeci by był dniem dla webmajstrów + ostatni dzień integracji

Bardzo mi zależy, zebyście się z grubsza podeklarowali czy przyjedziecie i na ile dni, bo od tego zależy kwestia salowa oraz noclegowa. Gdyby okazało się, że będzie horda to będzie trzeba pokombinować.

Poza tym osoby które by chciały poprowadzić coś (jakiś referacik + gotowość do dyskusji z innymi). proszę o kontakt via PW

Poza tym błagam o kontakat kogoś kto ma i może udostępnić rzutnik.
Go to the top of the page

+Quote Post

elportero
post 21 Apr 2007, 17:08
Post #2

Goście

a nie chcecie lepiej na pomorze przyjechać smile.gif lato to najlepiej blisko morza smile.gif

+Quote Post

KwusheR
post 21 Apr 2007, 17:12
Post #3

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 21
Reputacja: 22 pkt22 pkt

Chcodzi o to, że Palmiak jest z Łodzi smile.gif A jak wiadomo to on by to organizował.

+Quote Post

palmiak
post 21 Apr 2007, 17:15
Post #4

Chodzi o to, ze do Łodzi każdy ma blisko (sam środek kraju) + posiadam salkę oraz kawałek lokum.

+Quote Post

marxy
post 21 Apr 2007, 17:17
Post #5

Grupa: Admin
Nr użytkownika: 29
Reputacja: 15 pkt15 pkt

No ja bym się chętnie wybrał na zlocik tylko muszę kogoś skołować ze śląska biggrin.gif. Jestem za tym, żeby zlot odbył się w Łodzi, mamy pewną organizację i dobrych przewodników biggrin.gif

+Quote Post

graphic
post 21 Apr 2007, 17:27
Post #6

Nr użytkownika: 22
Reputacja: -3 pkt-3 pkt

Ekh... Ja bym musiał lecieć z dolnegośląska (k. Wrocławia)... Napewno nie puśiliby mnie rodzice, ale wszystko jest możliwe. Musiałbym tylko przyjechać z jakimś kolegą. Mam kilka pytań. Czy to nie byłoby nudnawe siedzieć cały dzień i rozmawiać, np. o Wordpressie?

Ogólnie pomysł cool, tylko trzeba ustalić jeszcze kiedy, żeby każdy mógł zalanować sobie mniej więcej wakacje.

+Quote Post

palmiak
post 21 Apr 2007, 18:11
Post #7

Agressiva może potwierdzić, że mogę gadać cały dzień o WP z ogromną pasją.

A poważnie to ten pierwszy dzień jest troszkę moją prywatną inicjatywą, bo bym chciał poznać brać Wordpressową, powymieniać się doświadczeniami etc. Część dnia by była poświęcona Wordpressowi, ale resztę bym chciał poświęcić na spotkanie się Wordpressowej rodziny.

Pozostałe dni są mają bardziej rozbudowaną tematykę i będzie trzeba zrobić dokładny plan dnia i każdy będzie mógł sobie posłuchać tego co go interesuje, ale i tak sporą część dnia będę chciał poświęcić na pokazania Wam Łodzi i poznanie się (plus dodatkowo zapraszam na nocny plenerek fotograficzny + jakieś może niespodzianki wymyślę).

+Quote Post

graphic
post 21 Apr 2007, 18:27
Post #8

Eee... Palimiak, nieźle sobie to w głowie obmyśliłeś... No tak - Łódź fajne miasto smile.gif Brzmi interesująco, a co prawda to prawda - fajnie byłoby się poznać z wirtualnymi kolegami.

Cytat
Agressiva może potwierdzić, że mogę gadać cały dzień o WP z ogromną pasją.

Jak Wy ze sobą wytrzymujecie smile.gif (żart oczywiście) Wierzę, że WP to temat na cały dziń wink.gif

+Quote Post

warzych
post 21 Apr 2007, 18:37
Post #9

Nr użytkownika: 24
Reputacja: BrakBrak

ja sie pisze rekami i nogami smile.gif
mozna jakby co zabrac druga polowe?? bo watpie by mnie puscila na 3 dni samego tongue.gif

+Quote Post

versedi
post 21 Apr 2007, 18:48
Post #10

Grupa: Moderator
Nr użytkownika: 8
Reputacja: 13 pkt13 pkt

No przez wakacje na pewno będę mógł, a z rodzicami raczej nie będzie problemu - najwyżej będę na pierwszych dwóch dniach bo 3-ci mnie wybitnie nie interesuje.
Deklaruje na 80% swoją obecność bo jeśli zostanę dopuszczony do komisa to wątpię, że przyjadę smile.gif
Pozdro

+Quote Post

Serek
post 21 Apr 2007, 19:04
Post #11

Nr użytkownika: 4
Reputacja: 1 pkt1 pkt

Ja bym bardzo chętnie się spotkał, ale wiadomo rodzice pewno nie pozwolą sad.gif Chociaż może jakaś mała szansa jest tongue.gif

+Quote Post

dYzio
post 21 Apr 2007, 19:06
Post #12

Nr użytkownika: 41
Reputacja: BrakBrak

Ja... mozliwe, musialbym sobie zaplanowac wakacje, bo mam rodzine 40 km od Lodzi. Ale brzmi niezle smile.gif jeszcze jakis porzadny aparacik trzeba zkołować i w droge smile.gif

+Quote Post

Buli
post 21 Apr 2007, 19:29
Post #13

Nr użytkownika: 27
Reputacja: 2 pkt2 pkt

Ja mimo iż mam daleko ( z pod tarnowa ..południe Polski)..pisze sie w 1mln%....no moze jakąś składe byśmy zrobilibo wiadomo, ze nie bedziesz wszystkiego opłacał biggrin.gif:D jak juz sie zbierze ekpia to podaj dane czyli konkretna data miejscówa itp
Pozdrawiam

+Quote Post

graphic
post 21 Apr 2007, 19:42
Post #14

Cytat
zostanę dopuszczony do komisa

Diverse o co chodzi?Ja raczej nie mogę... Zaraz czy w Łodzi rozwija się LeParkour? Bo chyba widziałem jeden filmik (byli bardzo dobrzy), wtedy z kumplem bym się wybrał wink.gif

+Quote Post

sbk
post 21 Apr 2007, 19:44
Post #15

Nr użytkownika: 3
Reputacja: 26 pkt26 pkt

No to i ja bede. Raczej na pewno. Z dziewczyna i kumplem wpadne, fajnie bedzie spotkac sie, pogadac, ogolnie zloty to przyjemna rzecz. Bylem na niejednym zlocie Neverwinter Night's i wierzcie mi ze nie ma nic lepszego niz pogadac z gromada ludzi o wspolnych zainteresowaniach :)

+Quote Post

14 Stron V   1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic

- Wersja Lo-Fi Aktualny czas: February 10 12 - 08:07
IPB developed by: eXtremepixels
- - - -