Ja kiedyś próbowałem z programem 3Dmax chyba albo jakoś tak ale musiałem zrobic format i mi sie programik skasował więc jeszcze nic sie nie nauczyłem... i mi też sie podoba:D
próbowałem w Maxwellu renderować, ale za nic nie chciało mi wyjść, i jak napisałem uzyłem V-raya, mozna usyskać efekty jakw maxwelu, a jest prostrzy. Polecam go. ( niedługo nowe pracki powiny być )
//edit//
Sorka że dubel post, ale jakoś trzeba zaktualizaować, puxniej połącze, jak ktoś odpisze.
od jakiegoś tygodnia modelucha fiata 126p "malucha", odsrazy piszę że model w trakcie tworzenia, a oto i on:
te pierwsze 2 to sa poprostu bez materiału, a w 3 to lakier jest na szybkiego, zrobiony takżeby mi sie nie renderowało zbnyt długo, bo chwilowo jade na zintegrowanej grafice wiec nie moge sobie na zbyt duzo pozwolic.
Cześć wszystkim! niestety wszystko co do tej pory prezentowałem na forum poszło się kochać poprzez zniszczenie dysku twardego, ale nie zniecheciło mnie to zbytnio do zabawy z grafiką w trzech wymiarach i chciałbym się podzielic z wami moją ostatnia scena (no bardziej obiektem ale niech juz zostanie ze to scena) miałem jeszce w planach dorobienie materiałów do tego całego "czegoś" ale stwierdziłem że tak jest ładnie i nie chce tego popsuc ;p zapraszam do komentowania i podpowiedzi co można by jeszce zmienić, aha gitara to moja piekna polska Trella (no bo polki sa najpiękniejsze).
gitarka wymiata naprawde jest super (moja ocena moze byc nieprofesjonalna przez brak jakiejkolwiek znajomosci tworzenia 3D ) To co mógłbys jeszcze tej gitarze zrobic, to na pewno dawac jakas teksture, zrobic ja bardziej w stylu rockowym (na koncertach czesto widzę bardzo fajne gitary)