|
Czcionka (ta bez wygładzania) w "kategorie" i "najaktywniejsi" mogłaby być o 1 mniejsza - według mnie, wyglądałoby to lepiej, a każdy przecież w przeglądarce może sobie na większy rozmiar zmienić, więc z czytelnością w razie czego nie byłoby problemow.
Nie wiem dlaczego, ale mam wrażenie, iż kolory w tym projekcie są aż zbyt żywe - w moim przekonaniu taki portal lepiej prezentowałby się z bardziej stonowanymi barawami, bądź też żywymi - ale użytymi w inny sposób.
Dobry pomysł z serduszkiem w rękach, szkoda, że to tylko Photoshopowy shape.
Połączenie "ręcznego" fonta z normalnym w topie nie wyszło - "Ż" powinno być co najmniej większe, a najlepiej, jakbyś cały napis zrobił jedną czcionką... chyba że naprawdę umiejętnie połączysz dwa różne rodzaje.
Pobaw się dodge toolem, zrób jakieś rozświetlenia.
Przy napisach zrezygnuj z Century Gothica (dobrze oceniłam czcionkę? Jeśli nie, to sorry ;-) ) - mam tu na myśli "najaktywniejszych" etc. Swoją drogą... po co najaktywniejsi na stronie z życzeniami? Chodzi Ci tu o tych, którzy dodali najwięcej życzeń, tak? Inaczej bym to ujęła. ;-) Ale to tylko mały szczegół.
No i układ - chyba nie został konkretnie narzucony przez nikogo, prawda? Może spróbuj czegoś oryginalnego? Zrezygnuj z drugiej kolumny, umieść ją w innym miejscu - warto pokombinować.
|