W jedynce było małe zaskocznie, klikam a tu biało, dopiero po zjechaniu nizej skromnie ukazał sie but, nie znam sie na tym , w każdym razie mi się bardzo podoba, chociaż w niektórych miejscach widze przekłamania kolorów... nie przeszkadaj sobie i rób dalej, czekam na outcoma
No, no Eragon musze przyznac ze powoli zaczynasz nas wymiatac tymi vectorami Ostatni projekt naprawde jest super, szczegolnie bluza. Widze ze chyba odnalazles sie, w czyms w czym chcesz byc the best. Oby tak dalej.
Bardzo dobrze Ci to wychodzi, nie pozostaje nic innego, jak tylko podziwiać (taka jest moja opinia, chociaż muszę przyznać, że się na tym nie znam). Nie mogę się doczekać ostatecznej wersji.
Chyba troszeczke prawa reke mu zepsules (maly palec ), no ale poza tym full pro. Bluza po prostu miazdzy. Na pierwszy rzut oka mozna nie poznac ze to vector. Good Work.
Gratulacje, chyba musiałeś się nad tym trochę napracować, ale za to efekt końcowy boski. Na prawdę na pierwszy rzut oka, wygląda jak prawdziwa fotografia, jestem pełen podziwu.