Cześć!
Jestem zupełnie nowym userem grafikartu, zarejestrowanym dzisiaj rano ;-) i szczerze mówiąc nie wiem, czy będę miał tyle czasu, aby się tu zadomowić, ponieważ mam stale napięty grafik. Przejdźmy do rzeczy. Poszukuję, jak jest w temacie napisane, kodera do stałej bądź też chwilowej współpracy (mówiąc chwilowej mam na myśli: do końca wakacji). Tworzę webdesigny na zamówienie, i jak powiedziała mi pewna pani specjalistka "naprawdde bardzo dobry poziom. wiadomo, jest troche do dopracowania, ale to kwestia doswiadczenie, a jak Ty juz takie robisz, to pozniej bedzie neiwiarygodnie. bedzie Ci bardzo altwo znalezc prace za 3 lata taka oficjalna w agencji już" po pokazaniu jej swoich prac. Trzeba Wam wiedzieć, że ma ona własne studio dizajnerskie itd.
O kontakt proszę nie w temacie, lecz poprzez e-mail lub gadu - tak będzie szybciej. Od kodera, który byłby ew. chętny do współpracy wymagam bardzo niewiele: stałego kontaktu, czasu, rzetelności i wykonywania roboty na czas. Kodowanie tylko w języku xHTML i CSS. PHP tylko czasami. Poniżej zamieszczam swoje prace i dane kontaktowe.
Prace:
#1 #2 #3 Kontakt:
e-mail: noisy.boy.noisy@gmail.com
gadu: 12745346
PS Jeśli dział jest zły, bądź ogólnie ta wiadomość jest jakaś niepoprawna, proszę ją i przesunięcie lub usunięcie.
Pozdrawiam!