Jak pewnie wiecie z PW nasze forum rozpoczęło sprzedaż linków pozycjonujących. Dzięki tym pieniążkom będziemy mogli fundować więcej oraz lepsze nagrody w konkursach. Prosimy jednak Was o pomoc w rozreklamowaniu odnośnika http://allegro.pl/item209782626_link_pozyc..._podstron_.html
darek spojrz na date publikacji powyzszego posta i wysnuj z tego pewnien wniosek - sprzedaz linkow byla w czerwcu i lipcu, teraz juz nie ma wiec nic dziwnego, że nasza stara aukcja jest już w archiwum!
Wiem jak mogę wam pomóc w reklamie . Mogę sprawić że waszą reklamę w postaci linka obejrzy ok 30 tys ludzi dziennie na danej stronie. Jeżeli chcecie to niech 1 z adminów lub moderatorów napisze mi na PW w tej sprawie
Jeżeli ktoś chcę porozsyłać linki to forum to proszę bardzo, o to nawet nie trzeba się pytać. A jeżeli chodzi o wymiane linkami - naszego forum z inna stroną i umieszczenie tych adrsesów gdzies w stopce to bardzo zwracamy uwagę na to jaka jest to strona i jaka może być prawdopodobna ilość odwiedzin.
Ja bym proponowała nawet utworzyć taką podstronę u nas na forum na której zamieszczalibyśmy wszelakie linki pochodzace z wymian. I umieścić link do tej podstrony gdzieś na górnej belce menu - widziałam już takie rozwiązanie na nie jednej stronie