Hmm... On jest takiej wielkosci, czy to jest pomniejszone? Wyglada jak pomniejszony rozmiar takie wszystko jakies nieczytelne i jakby rozmazane, albo slepne. Jako rade moge ci podsunac, abys na poczatku stosowal ladne zdjecia do topow, poniewaz zrobienie dobrego szablonika bez jakiejkolwiek foty (szczegolnie topa), to juz nieco wyzsza szkola. Dobre zdjecie potrafi odmienic layout o 180* a rezygnujac z tego musisz umiejetnie wypelnic przestrzen. Skad tam sie wzial ten niebieski akcent? Wszystkie czcionki czarne, pomaranczowe a "czytaj wiecej" dowaliles blekitne. Trzymaj sie jednego toku kolorystycznego i zapamietaj: Dwa kolory dominujace i jeden dopelniajacy. Lewa strona calkiem pusta, wywalic "odwiedzaja mnie" i dol tez bedzie calkiem pusty, a raczej bedziesz musial to wywalic bo wyglada to conajmniej nie smacznie. Odwiedzajacy to drobny akcent, natomiast ty pol bloga przeznaczasz na info o tym kto cie czyta. Czcionka w topie "Kamils - Blog" lezy totalnie - do wymiany. Proponuje zaczac od nowa i pozbyc sie takiej ilosci bialego i pustej przestrzeni. Jesli ci to w czyms pomoze wbij do mnie
http://myreality.pl i zobacz czym mozna zapelnic przestrzen, bo mam mnostwo ciekawych wtyczek, ktore widac na calym blogu i nic nie stoi na przeszkodzie abys i ty kilka sobie zainstalowal, a tym samym wypelnil nimi wolna przestrzen.
Pozdrawiam.