W tym miejscu macie okazję podpatrzeć sobie, z kim tak naprawdę macie do czynienia

I z tego miejsca zachęcam również wszystkich użytkowników o dodawanie do swojego profilu własnych fotek.
PS. Czemu niektórzy wstydzili sie podać nazwisko, tego to już nie rozumiem (Ba! Nawet imienia

).
Kolejność alfabetyczna, żeby nie było.
1.
Maciek 'palmiak' Palmowski.
Rok Urodzenia: 1985
Ranga: Administrator
O sobie:Cierpi na nadmiar zainteresowań. W dodatku często się zmieniających, choć krążących zawsze wokół komputerów. Chwilowo na poziomie ślicznych stron pisanych w xhtml + css z drobnymi smaczkami AJAXowymi. Maniak Wordpressowy. Do tego straszna maruda, żyjąca ciągle wizjami kolejnych Castle Party, na których można poszaleć z aparatem. W październiku nieobecny duchem i ciałem - poszedł po komiksy.
2.
Sebastian 'SBK' Powszuk
Rok Urodzenia: 1988
Ranga: Administrator
O sobie:Na początek warto powiedzieć jedno słowo: Maniak. Czego? Rożnych rzeczy. Przede wszystkim grafiki komputerowej, z którą wiąże swoją przyszłość. Posiada niebywały talent do wprowadzania ludzi w stan "białej gorączki". Taki sobie webmaster, drążący w kółko xhtml + css, zamiast się nauczyć w końcu czegoś nowego. Wierny fan R.A. Salvatore'a, jak i wielbiciel fantastyki (Dungeons&Dragons, Forgotten Realms), a co za tym idzie totalny maniak cRPG. Lubi zachwycać się rzeczami, które się nie podobają nikomu poza nim samym. Nie śpi.
3.
Agnieszka 'Agressiva' Bednarek
Rok Urodzenia:1986
Ranga: Junior Admin
O sobie:Jestem Agnieszka, studentka II roku Ochrony Środowiska na Uniwersytecie Łódzkim. Moje główne zainteresowania mocno odbiegają od kierunku moich studiów, gdyż projektowaniem stron internetowych zajmuję się od roku 2003. Na swoim koncie mam już duży zbiór szablonów graficznych, a także strony wykonanych dla instytucji pozarządowych (Interakcja, Klinika zachowań zwierząt Canis Lupus). Najbardziej w tym wszystkim lubie tworzenie grafiki i uczenie się ciągle czegos nowego w tym kierunku.
Moja znajomość tworzenia stron opiera się na biegłym posługiwaniu się programami graficznymi (Photoshop), xHTML, CSS. Intersuję się również fotografią.
4.
Michał 'anr' Marczewski
Rok Urodzenia:1988
Miejsce zamieszkania: Biała Podlaska.
O sobie:Zainteresowania: komputery, grafika, fotografia, muzyka, rysunek, sport, motoryzacja, pisanie. Głowny admin i posiadacz sieci serwerów Counter-Strike. Ciekaw wszystkiego, chcący znać odpowiedź na każde zadane pytanie. Student informatyki stosowanej, w przyszłym roku może i student Architektury i Urbanistyki
5.
Anna 'Sister of Night' Błaszczyk,
Rok Urodzenia:Nie urodziła się?
O sobie:Kilka słów o mnie? W zasadzie wszędzie można to przeczytać, nawet na blogu. Piję kawę litrami, jestem kibicem Realu Madryt i fanką Depeche Mode (ostatnio zagościło u mnie... Placebo), nie lubię tracić czasu na sen, interesuję się prawem, dziennikarstwem i polityką. Lubię czytać książki (Ludlum i Brown), patrzeć w niebo wieczorem/w nocy, wieczorne spacery i zimowe krajobrazy. Jako jedna z nieliczych (bynajmniej z tego co mi wiadomo) łowię ryby, poza tym często szukam możliwości odcięcia się od cywilizacji (cisza i spokój...).
6.
Tadeusz 'diverse' Stępnikowski
Rok Urodzenia:1990
Ranga: Moderator
O sobie:Mam na imię Tadeusz (nie ja sobie wybierałem), urodziłem się 16 maja 1990 roku w Cieszynie - małym mieście niedaleko Bielska-Białej. Uczęszczam do 1-szej klasy Technikum Informatycznego ww. wymienionym mieście. Moje zainteresowania nie są zbyt szerokie - ogólnie prawie wszystko co związane z PC (oprócz Flash'a fuj jakie to brzydkie i długo się ładuje), no i jak to młody człowiek oczywiście dyskoteki, imprezy.
7.
Jarek 'JaRo*' Cielebąk
Rok Urodzenia: 1988
O sobie: Moje zainteresowania : Dziewczyny (: ...gry,muzyka,komputery,piłka nożna...no i oczywiście grafika

8.
Kamil 'shdw' Ogórek
Rok Urodzenia: 1991
O sobie:Entuzjasta prostych, estetycznych i przejrzystych stron. Interesują go standardy sieciowe oraz tworzenie grafiki komputerowej. Obecnie uczy się w Zespole Szkół Elektronicznych w Radomiu na profilu Technik Elektronik.