Siema Wszystkim. Moglibyscie mi doradzic jaka najlepsza kupic drukarke do zdjec? Mam zamiar kupic taka na prezent dziadkowi (dziadek ma cyfróke sony). Najwazniejsze zeby miala wyswietlacz lcd, wejscia na karty pamieci i dzialala bez komputera. Jesli chodzi o jakosc zdjec to najwieksza w przedziale cenowym. Mam na taka drukarke 1000 zl. Pozdrawaim i dziekuje z gory za pomoc
Ja osobiście korzystam z Canon IP 1500. Drukowałem na niej zdjęcia i muszę przyznać, że wychodziły bardzo ładnie. Co prawda akurat ten model nie posiada wyświetlacza LCD, ale prawdopodobnie nowsze modele już tak. Jeśli tylko zachowana została jakość to bardzo polecam.
Dodatkowo jestem posiadaczem termosublimacyjnego Samsunga. Zdjęcia jakości fenomenalnej. Ekspolaatacja na poziomi zdjęć z Photo Labu. Nie wiem tylko czy są moedel z wyświetlaczem LCD.
Ja mam HP Vivera hp inks, Photo premier Czytnik kart - lcd - ładna jakość wydruku - jestem z niej zadowolony. Jak wsadzasz kartę drukuje na samym zasilaniu. Lecz z telefonu bądż samego aparatu nie pociągnie.
Co kto lubi, ja na swoją nie narzekam. Drukarka za 1000 zł to już na prawdę wysoka półka, więc masz w czym wybierać, na drukarkach się osobiście nie znam, ze swojej jestem zadowolony a nie kosztowała nawet 450 zł ;D