Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> A200, Co sądzicie?

stiker
post 28 Jul 2008, 18:00
Post #1

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 645
Reputacja: 8 pkt8 pkt

Witam, tak jak w temacie Co sądzicie o aparacie Sony Alpha200 bądz jak kto woli a200 smile.gif
Go to the top of the page

+Quote Post

anr
post 13 Aug 2008, 00:11
Post #2

Grupa: Admin
Nr użytkownika: 130
Reputacja: 91 pkt91 pkt

Nigdy bym się nie ładował w Lustro od Sony i to by było na tyle z mojego komentarza na " co sądzicie "
Lepiej dołożyć trochę grosza i kupić " średniego " Canona ( ewentualnie Nikona ) który będzie o niebo lepszy od tej 200tki

+Quote Post

marxy
post 28 Aug 2008, 21:18
Post #3

Grupa: Admin
Nr użytkownika: 29
Reputacja: 15 pkt15 pkt

Nie mogę się wypowiadać na temat serii α, bo po prostu nie miałem styczności z tym sprzętem, ale natomiast o marce SONY i ich aparatach nie mam dobrego zdania.
Niestety jestem posiadaczem jednego egzemplarza i pada w nim z dnia na dzień coraz więcej elementów. Slot kart pamięci już nie pamięta swojego żywotu, a monitorek LCD także lubi płatać figle i świecić na biało ;D

zgodzę się z przedmówcą CANON & NIKON

+Quote Post

Lapa
post 8 Feb 2009, 11:11
Post #4

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 25
Reputacja: 1 pkt1 pkt

Jeżeli temat jeszcze "żyje" To mogę ci powiedzieć że jak dla mnie aparat spisuje się znakomicie na sam początek jest dobry. Sony ma wystarczająco kasy by zainwestować w badania więc stara się robić dobry sprzęt.
Przede wszystkim seria alfa to udana seria. Według mnie porządny obiektyw się liczy, nie wiem czy się ze mną zgodzicie ale ja tak sądzę.
::stiker zależy też od ciebie jaką kwotą dysponujesz możesz sobie kupić A300 lub A350 bo mają fajny bajer odchylany ekranik i lifeview to pomaga w robieniu fotek no cóżsmile.gif

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

- Wersja Lo-Fi Aktualny czas: February 9 12 - 01:35
IPB developed by: eXtremepixels
- - - -